d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Velindrettet andelsrækkehus centralt i Sæby

7. oktober 2018 - kl.9:24 - af:

SalgsopsRM

RealMæglerne Sæby: Andelsboligen er centralt beliggende med kort afstand til centrum, havn, indfaldsveje, indkøb, skoler og fritidsaktiviteter. Boligen er både velegnet til enlige, den lille børnefamilie og jer der kommer fra en stor bolig, og som gerne vil i noget mindre.

Andelsboligforeningen består af 16 boliger og nr. 8 er godt beliggende for enden af lukket vænge. Her er husdyr og forældrekøb tilladt.

Andelsboligen er opført i gule sten med rødt tegltag. Carporten er bygget op til huset, så du kommer tørskoet indenfor. Der er trægulve i værelser, stue og køkken alrum. Bryggerset er med en mørkegrå klinke. Carportens endevæg rummer et isoleret skur, der også har udgang til den nordvendte fliseterrasse.

Velkommen indenfor i en meget lys bolig med gulvvarme i alle rum. Den lyse fordelingsgang giver dig adgang til et stort soveværelse med skabsvæg, et værelse, samt et badeværelset med brusehjørne.

Lige frem finder du husets hjerterum, som består af stue og køkken alrum i et. Der er udgang til en dejlig sydvendt afskærmet fliseterrasse fra stuen. Mangler du lige et værelse, kan det fint indrettes i alrummet, som i dag er indrettet med god stor spiseplads. Køkkenet er pænt og velholdt, og her er god plads til at kokkerere samt adgang til bryggerset, hvor der er masser af skabe og plads til en vaskesøjle. Der er udgang til en flisebelagt nordvendt terrasse, hvor du kan nyde både morgen- og aftensolen.

Haven er nem at holde, og det er nemt at finde en solrig krog, når solen skinner.

Harmonien 8, Sæby: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41418031-harmonien-8

Skriv en kommentar......