d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lækker velindrettet villa midt i skøn natur med 2,4 ha jord

6. oktober 2018 - kl.9:18 - af:

Ejendommen

landlige omgivelser 3 km fra Lyngså ligger denne tidløse villa fra 1985. Det er en enkel og klassisk villa med røde teglvandskurede vægge og brændte gulvklinker.

Villaen ligger højt placeret på grunden med kig ned over plænen foran huset. Der er 3.677m2 grund omkring huset og 20.324 m2 jord på den anden side af den lille grusvej. Denne jord er omkranset af læbælter og har indhegnede hestefolde, udhus på 78 m2 og garage på 38 m2. Bred grusbelagt indkørsel fører op til husets store integrerede carport.

Herfra er der indgang til rummelig hall med garderobeplads og fine klinker der går igennnem de fleste af husets rum. Foldedør åbner til dejlig lyst værelse med indbygget skab og videre fra entréen er der adgang til stor hyggelig stue med brændeovn og udgang til dejlig sydvendt terrasse, som er delvist overdækket. Der er åben forbindelse til spisestue, som ligeledes har udgang til overdækket morgenterrasse. Igen er der foldedør til et pænt lyst køkken og bryggers med bordplade og viktualierum. Man har direkte udgang fra bryggers til carport og kan gå tørskoet til det fine isolerede værksted eller garage med elektrisk port.

Fra opholdsstuen er der dør til værelsesafdeling med stort soveværelse, som har udgang til terrasse, badeværelse med hvide fliser, bruseniche og skabsarrangement samt ekstra værelse med parketgulv. Endelig er der i forbindelse med entréen et pænt gæstetoilet med hvid sanitet. En fantastisk villa på hyggelig og idyllisk beliggenhed midt i naturens ro.

https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/sandenvej_2_og_1_810-01655.aspx

Kontantpris: 1.798.000
Udbetaling: 90.000
Opførelsesår: 1985
Bolig m2: 170
Ejerudgifter pr. md. 2.184
Grundareal m2: 24.001
Energimærkekarakter: E
Sag: 810-01655

Skriv en kommentar......