d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Eksklusiv lystejendom med bynær beliggenhed

6. oktober 2018 - kl.5:57 - af:

DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

EDC Jensen & Riise: Hermed præsenteres en 1. klasses ejendom fra ”øverste hylde” med unikke naturoplevelser og en livskvalitet som sjældent opleves. Her er en helt unik mulighed for at opfylde drømmen om at bo ugeneret på landet og samtidig have byen tæt på med ca. 5 minutters kørsel til Sæby og ca. 25 minutters kørsel til Aalborg. Der er tale om en pragtfuld ejendom opført år 2008 med ca. 7,5 ha. jord, hvoraf ca. 5,5 ha er støtteberettiget. Værd at fremhæve er også den parklignende have med gangsti videre til masser af natur og sø.

Allerede ved ankomsten til ejendommen stiger forventningerne om en unik boligoplevelse. Midt i alt det grønne troner denne lækre ejendom, som byder på hele 350 kvm. bolig og 105 kvm. garage. Indvendigt er indtrykket om muligt endnu mere imponerende. Hele boligen byder på masser af moderne komfort og et væld af eksklusive detaljer.

Boligen er opført i to plan og er særdeles veldisponeret. Blandt de mange unikke detaljer kan blandt andet nævnes Jacob Jensen køkken med eksklusive hvidevarer, badeværelser med Vola-armaturer, altaner og terrasse med unik udsigt over landskabet, smart house el & alarm, unik børneafdeling med multirum, luksus-stuemiljø med flot lysindfald, walk-in closet og meget meget mere.

Dette er kort fortalt en ejendom af de sjældne – kvalitetsbyggeri, moderne og idyllisk beliggende på én og samme tid. Ring til EDC Jensen & Riise for en fremvisning.

Adresse: Grønhedevej 46
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004431
Type: Lystejendomme
Boligareal: 350 m2
Grundareal: 74.735 m2
Rum: 9
Værelser: 7
Antal plan: 2
Byggeår: 2008
Energimærke: B
Pris: 4.498.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.562 Kr.

Skriv en kommentar......