d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Venstre har forladt budgetforhandlingerne

23. september 2018 - kl.18:35 - af:

Anders Broholm 1 kopi

For første gang i 4 år bliver der ikke et bredt forlig i Frederikshavn Kommune.

”Jeg synes det er rigtig ærgerligt, men vi føler os ikke rigtig hørt i forhandlingerne, og så skriver vi selvfølgelig ikke under. Prioritering af folkeskolen var et af de centrale punkter for os og det der lå på bordet, da vi forlod forhandlingerne var ikke godt nok. Vi ønsker et reelt løft og ikke 1 årige projektmidler. Samtidig kan vi ikke stå inde for det samlede økonomiske forslag, hvor der bare tages penge op af kassen.” siger Anders Broholm, gruppeformand for Venstre.

”Vi har hele tiden haft en bekymring for om Socialdemokraterne egentlig ønskede at have os med i det samlede budgetforlig. Allerede ved den manglende dialog om børne- og ungdomsudvalgets budget, stod det klart for os, at det ville blive svært.” Siger Anders Broholm.

Venstre vil nu udarbejde og fremlægge sit eget forslag til budget inden fristen for ændringsforslag udløber tirsdag.

Skriv en kommentar......