d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Red Barnets Landsindsamling fik et flot resultat i Sæby

11. september 2018 - kl.8:36 - af:

Kitte_Drude_Lone_02 kopier

25 friske sæbynitter og en del børn tog ud på indsamlingsruterne søndag formiddag den 2/9 og samlede i alt 21.000 kr. ind plus et større beløb via MobilePay. Pengene går til at hjælpe udsatte børn i Danmark og i verdens katastrofeområder.

Efter indsamlingen mødtes børn og voksne i Spar Nords lokaler, hvor banken var vært med kaffe. Kagen til kaffen stod Håndværksbageren for. Annette og Jannick havde en hyggelig dag på ruterne og fik samlet et flot beløb sammen.

Kitte, Drude og Tina fra Red Barnet siger stor tak til de mange indsamlere, til alle dem der bidrog og til Rema1000 for frugt og vand og Håndværksbageren for lækker kage. Også en stor tak til Turistbureauet og SparNord for at bistå med lokaler og ikke mindst til Lone Vittrup fra SparNord, der frivilligt mødte op og holdt styr på optællingen.

Annette_Jannick kopier

Skriv en kommentar......