d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SUP Sæby har fået et klubhus på havnen

10. september 2018 - kl.0:07 - af:

SUP_klubhus

Sæbys havnefoged, Birger Isaksen, diskede forleden op med et tilbud, de ikke kunne sige nej til: Et klubhus centralt på havnen!

Bestyrelsen for SUP har lige modtaget nøglerne til ”det grå værksted på hjørnet” (i mangel af bedre navn), og med et vupti har de pludselig fået plads til udstyr, rustikt klublokale, bad og toilet.

Desuden er Sæby Havn, havnefogeden og hans folk allerede i gang med at flytte en flydebro over havnen og lave en trappe, så de får søsætningsmulighed og ‘kravlegård’ lige ud for butikkerne ved JC Fiskegrej og Fritid og Jacobs Fiskerestaurant Sæby.

I klubhuset skal de nu have gang i knofedt og malerpensel indenfor kort tid.

Klubhuset er en midlertidig løsning. De satser, som de øvrige foreninger omkring havnen, på at rykke sammen i Vandsportens Hus, når den nye havn bliver færdig.

Indtil da har de fået en fantastisk træningsplads i havnen, hvor der kan trænes under rolige forhold, og en utrolig mulighed for at vise sporten frem for byens børn, unge, voksne og ældre.

”Vi forventer svar på vores første fondsansøgninger i den kommende uge, alle formalia er faldet på plads, foreningen er godkendt hos myndigheder, og papirarbejdet er overstået for nu. Vi er blandt andet optaget i DGI og forventer formel optagelse i Dansk Surf & Rafting Forbund og Dansk Sejlunion i den kommende tid.

Vi glæder os ustyrligt meget til snart at byde jer velkommen til arbejdsdage i vores nye klubhus, så det kan blive klar til boards og grej”, fortæller formand for SUP, Sæby, Mick Knive Anderson.

 

 

Skriv en kommentar......