d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"180 graders fri udsigt til havet mellem Frederikshavn og Sæby

10. september 2018 - kl.9:31 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Helt fantastisk udsigt som ellers er meget vanskeligt at finde andet sted. Her kan man lukke al stress og jag væk og kun sidde og nyde udsigten over til Læsø og følge færgerne ud fra Frederikshavn. Sommerhusområdet ligger midt mellem Frederikshavn og Sæby med cykelsti begge veje. Sommerhusforeningen Hedehusene ejer den samlede grund på ca 58.000 m2 som hvert medlem så ejer 1/50 andel af. “lejeaftalen” rulles hver år, således at man altid har 30 års aftale og det giver hver ejer mulighed for kreditforeningslån i sommerhuset. Det er ikke ofte der udbydes sommerhuse til salg her, da mange af dem går i arv i familien.

På denne grund er der et mindre udhus og et dejligt sommerhus på 60 m2. Huset har eternittag og PVC vinduer og godt vedligeholdt træbeklædning på væggene. Indvendigt er det et meget flot og indbydende hus med en stor entre med vinylgulv, et godt køjerum, badeværelse med bruser og gulvvarme, hems til ungdommen og et stort soveværelse med udsigt til havet. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet og her er der den mest fantastiske udsigt overalt, der er udgang til træterrassen som går stort set hele vejen rundt om huset, der er brændeovn og varmepumpe, i køkkenet er der klinker på gulvet med gulvvarme. For syd enden af huset er der ny el-markise så man kan få skygge om dagen og om aftenen kan sidde der skærmet for duggen.

Der ligger fibernet i vejen hvis man ønsker det. Der er ikke nogen udlejningsaftale på huset.

Her er der kræset om alle detaljer og ønsker man et sommerhus med “rigtig” havudsigt, god badestrand og et hus som er lige til at tage i brug – så er det første mand til møllen for det kommer til at gå stærkt. Ring og bestil fremvisning på 98 40 12 00, vi står klar alle ugens 7 dage.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9900/hedestien/105085/933094

Sag nr.: 933094
Adresse: Hedestien 69, 9900 Frederikshavn
Kontant pris: kr. 1.448.000,-
Udbetaling: kr. 75.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 545,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 6.529,-/5.417,-
Bolig areal: 57 m2
Grund:
Stue/vær.: 1/2
Opført: 1996

 

Skriv en kommentar......