d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lystejendom tæt på Sæby med fantastisk havudsigt

9. september 2018 - kl.12:27 - af:

Ejendommen

EDC Jensen & Riise: Velkommen til denne velbeliggende ejendom, omgivet af træer og buske med undtagelse af den østlige side, hvor man kan nyde den betagende havudsigt.

Ejendommen er 4 længet og indeholder i 2 af længerne boligen.

Den charmerende boligdel indeholder: entre med flot egeparket som fortsætter ind i stuen, med synlige bjælker overalt. Stuen er med sin opdeling meget velegnet til både sofaplads og spiseplads. I gavlen er der stort vindue som giver et rigtig godt lysindfald. På 1. salen finder man et mindre repos samt 2 store gode værelser med fyrretræs plankegulve og synlige hanebånd. Herudover får du et velfungerende køkken samt baggang med vaskeplads, samt badeværelse med en rigtig god havudsigt. Herfra adgang til den nyere afdeling som idag anvendes til spisestue med loft til kip. Fra spisestuen har du virkelig en god havudsigt, hvor du i klart vejr kan se til Læsø.

Omkranset af ejendommen ligger 4,2 hektar jord i skov, eng og have. De store træer og beplantning giver et rigt dyreliv, og der ses dagligt råvildt på ejendommen. Cirka 500 meter fra ejendommen ligger et areal på 1,4 hektar, delvis tilplantet med skov som hører med til ejendommen.

Adresse: Krattetvej 5. 9300 Sæby
Mægler: Martin Riise
Sagsnr. 93004297
Type: Landejendom
Boligareal: 190m2
Grundareal: 56.351m2
Rum: 6
Værelser: 4
Antal plan: 2
Byggeår: 1750
Energimærke: F
Pris: 2.450.000

Skriv en kommentar......