d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Andrea Søllested præsenterede de lækreste kager

8. september 2018 - kl.13:28 - af:

Kagedys_t2018_600x250

Lørdag gæstede vinderen af den store bagedyst, Andrea Søllested, Sæby.

Handelsstandsforeningen havde inviteret til kagedyst på Sæby Torv og sikke kager. Enhver slikmund må uden tvivl have haft tænder, der løb i vand. Den ene efter den anden kom med de smukkeste kager, der blev opstillet på Torvet i det lille telt, der var opstillet til lejligheden.

Folk fra nær og fjern havde tilmeldt sig konkurrencen, så der var stor tilstrømning til Torvet, familie og venner var naturligvis taget med, de skulle naturligvis se, om deres egen kagehelt blev dagens vinder.

I teltet kunne man hilse på vinderen af den store bagedyst 2017, Andrea Søllested 51 år, der til dagligt er teaterskrædder, men som havde taget den lange vej fra Næstved, for at bedømme de mange lækre kager.

Smagens dag havde Handelsstanden valgt at kalde dagen, og de mange, der havde trodset det lidt dårlige vejr, fik udover kagerne, mulighed for at hilse på flere af de lokale butikker, der havde taget opstilling med lækre smagsprøver og vare til spotpris.

Klokken 12.30 var alle kagerne blevet bedømt, udfra kriterierne: smag, udseende og finish. Vinderen skulle afsløres, og det blev Karina Boel Thomsen, der til dagligt arbejder på Sæby Fiskeindustri, men det betyder jo ikke nødvendigvis at bagekundskaberne går i fisk.

Meget overrasket og glad blev hun, og udover æren fik hun en velfortjent præmie fra Sæby Handelsstandsforening og klapsalver fra de fremmødte.

Skriv en kommentar......