d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skjold kan sikre sig topplacering med en sejr

7. september 2018 - kl.8:44 - af:

Skjold_Skive_600x250

Skjold havde lørdag besøg af de hvidklædte fra Aalborg Freja. Holdene havde vidt forskellige optakter til kampen, da lørdagens hjemmehold kom med en skidt præstation imod RKG, hvorimod Freja havde vundet et lokalopgør imod Aalborg Chang.

Det var tydeligt at se fra kampens start, at Skjold havde noget de skulle bevise fra forrige uges fadæse. Der var betydelige mere tempo, løbevillighed og vilje bag de rødkældte. For anden gang i sæsonen, så lykkedes det holdet at få nettet til at bafre efter en dødbold. Det var Anders Høst, som nåede højest til en indlæg efter godt 20 minutter spillet. Skjold kommer også foran 2-0, da Morten Honore tordner et indlæg ind i foden på Jakob “Mølby” Kristensen. Morten havde fået målstøvlerne på til dagens kamp.

Inden halvlegen var omme, skulle kampens tredje mål også falde, men denne gang var det gæsterne fra Freja, som reducerede til 2-1. Efter en periode med et godt pres scorer de på et skud udenfor feltet. Målene var dog ikke færdige med at komme i første halvleg, da Jakob Kristensen endnu en gang var på plettet. I en mand mod mand duel får Skjolds topscorer først sat en midterforsvar, og efterfølgende udplacerer han målmanden sikkert.

2. halvleg bliver en mere rodet affære, da begge hold skiftes til at have initiativet. Freja får dog først udbytte, da de endnu en gang reducerer – nu til stilling 3-2. Der skulle dog ikke gå længere enden Mølby igen var på pletten, og gjorde det til slutresultatet 4-2.

I weekenden skal Skjold igen på udebane, når det gælder de blå fra Støvring. Lørdagens modstander har ligesom sæbynitterne fået en blandet start på sæsonen, som både har budt på et par uafgjorte, en sejr og nederlag. Hvis Nikolaj Dorffs tropper for alvor skal være med til “at knække” rækken, og være med i den pæne ende så er 3 point et must. Kampen spilles kl.14.00 på Støvring Stadion.

 

 

 

Skriv en kommentar......