d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hvad er der sket med det gamle posthus?

7. september 2018 - kl.5:32 - af:

BeneFiT ny_600x250

Det gamle posthus på Jernbane Allé 2 i Sæby har ændret udseende over de sidste 4 år. Siden Kenneth Madsen fra BeneFiT, tilbage i efteråret 2014 overtog det gamle postkontor, -hvor mange tidligere har haft deres daglige gang, både til boxanlæg, til postbutikken og som arbejdsplads – er der sket rigtig meget.

Posthuset i Sæby lukkede officielt tilbage i 2013, og postbutikken blev allerede i 2006 flyttet til Super Brugsen, der siden har udleveret masser af pakker og serviceret de mange postkunder.

Postbutikken er i dag omdannet til et topmoderne træningscenter med badefaciliteter, og den tidligere postsortering er skiftet ud med lyst og lækkert motionsrum til fælles aktiviteter for husets mange brugere.

Dorte Vejby har også til huse i det gamle posthus. Hun huserer i den bagerste del af bygningen med egen indgang fra Emilievej. Her driver hun sin fodklinik, som mange borgere i Sæby har stor glæde af.

”Alt dette i stueplan, men indenfor det sidste års tid har 1. salen også fået en velfortjent overhaling. Det har udmyntet sig i to helt utrolig lækre lejligheder på hver ca. 100 m2, som nu står klar til indflytning. Men det stopper ikke her”, fortæller Kenneth Madsen. Postgården er næste projekt, her skal indrettes en lukket gård med mulighed for udendørstræning – en lille unik og intim perle midt i skønne Sæby.

Alt dette og meget mere har man nu mulighed for at nyde ved selvsyn, når Kenneth Madsen, Sæby Fodpleje og BeneFiT byder indenfor til Åbent hus i lokalerne på lørdag d. 8. september kl. 10-13.

Her vil der være mulighed for at få stillet nysgerrigheden, og se hvordan de mange kvadratmeter i dag er udnyttet. Så mangler du en lækker lejlighed, skal du have ordnet dine fødder eller ønsker du at træne skulle du måske også overveje at kigge indenfor.

Skriv en kommentar......