d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"22 hold til Rasmus Klump Cup i Sæby

16. august 2018 - kl.8:52 - af:

IMG_6629 kopier

Søndag d. 12. august var IF Skjold Sæby atter vært for Rasmus Klump Cup i samarbejde med Nordjyske Bank. Turneringen blev afviklet på Sparekassen Vendsyssel Arena.

22 hold i alderen U6 – U9 deltog i turneringen i enten 3- eller 5-mands. Foruden klubbens egne hold, var der også hold fra Asaa, Bangsbo Freja, FFI, Flauenskjold, Hjallerup og Voerså IF. Efter en hurtig opvarmning og en kort velkomst til alle spillere, trænere og forældre blev de første kampe fløjtet igang. Alle spillere gik til stålet og kæmpede efter bedste evne. Det resulterede i både gode redninger og flotte mål.

Rasmus Klump var også med ude ved banerne. Derfor havde alle, der havde lyst til det, mulighed for enten at sige hej med en ‘high-five’ eller at give et stort kram.

Der var også fyldt med forældre og bedsteforældre, som var med på sidelinjerne for at heppe på de mange spillere. Heldigvis for både spillere og tilskuere holdt det tørt under hele turneringen.

Da de sidste kampe var fløjtet af, søgte alle mand tilbage foran cafeteriet, hvor Nordjyske Bank var klar med pandekager og saftevand. Herfra kunne alle stolte forældre og bedsteforældre også overvære præmieoverrækkelsen, som fandt sted inde på opvisningsbanen.

Her delte Nordjyske Bank medaljer ud til alle spillere, som havde deltaget i turneringen. Der blev også uddelt diplomer. Endeligt var der også mulighed for at give Rasmus Klump et sidste stort gruppekram, inden turneringen var forbi.

Klubben siger tak for en god turnering til alle, der var med.

De håber på at se mindst lige så mange næste år, når der igen skal spilles Rasmus Klump Cup.

Skriv en kommentar......