d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skjold møder Hobro i sæsonpremiere

11. august 2018 - kl.0:12 - af:

skjold saeby bold og logo_600x250

Sommerferien er ovre, og bolden begynder snart at rulle igen for alle serieholdene rundt omkring i landet. Dette gør sig også gældende for Skjolds første hold, som endnu en gang frister en tilværelse i Jyllandsserien pulje 1.

Holdet fik en aldeles godkendt 3. plads i oprykningsspillet til Danmarksserien i sidste sæson, hvor de endte med at samle 25 point sammen. Frem til denne sæson er der sket en smule udskiftning i truppen, da Jeppe ”Lynet” Thomsen er taget tilbage til Strandby. Der er dog også et par nye ansigter, som har vist sig på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det tyder derfor på, at cheftræner Nikolaj Dorff har nogenlunde samme trup til rådighed som i forrige sæson.

Jyllandsseriemandskabet er i år kommet i forholdsvist lokal pulje, som er meget domineret af en del Aalborghold. I rækken er der følgende hold; Aalborg Chang, Aalborg Freja, RKG, Støvring, Gug, Hjørring, Hobro og Skjold.

I dag søndag skal årets første opgør spilles for de rødklædte, og det er Superliga-klubben fra Hobro, som ligger kunstgræsbane til. Hobro IK er oprykker fra serie 1, men der venter nok utvivlsom en svær opgave for Skjolds tropper, når de skal møde en god blanding af unge talenter og et par reserver fra den professionelle afdeling.

Kampen spilles kl.13.00.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion