d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stormvejr giver flere togaflysninger fredag

10. august 2018 - kl.2:45 - af:

nordjyske-jernbaner-to-tog

Stormen Johanne, som er på vej mod Danmark, får konsekvenser for togtrafikken fredag. Det skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

Derfor er flere tog bla. i Nordjylland af sikkerhedsmæssige årsager aflyst fredag morgen. Andre steder vil togdriften være reduceret, lyder det.
I Nordjylland gælder det tog mellem Aalborg – Frederikshavn: Der er time drift fredag morgen frem til kl. 8.00, herefter indstilles trafikken til kl. 17.00.

Banedanmark oplyser, at Rejseplanen vil blive opdateret, så passagerer kan få et overblik over, hvordan det påvirker dem.
Vindstød af orkanstyrke.

I øjeblikket er stormen Johanne blot et lille lavtryk over Holland, som ifølge TV 2 Vejret vil udvikle sig til et stormlavtryk.

Selv om stormen Johanne endnu ikke har meget vind omkring sig, gør hun sig torsdag synlig syd for Danmark. Stormen ventes at udvikle sig kraftigt, som den bevæger sig over Danmark og kan udvikle sig til vindstød af orkanstyrke.

DMI har navngivet Johanne tidligere på eftermiddagen. Det er den første navngivne storm siden Ingolf den 29. oktober sidste år.

Langt de fleste storme i Danmark er i vinterhalvåret, og kun otte gange tidligere er en storm i august noteret i DMI’s stormliste.

Ifølge TV 2 Vejret ser stormen dog ud til at bevæge sig hurtigt forbi Danmark.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion