d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Naturtræning for overvægtige fra uge 34

7. august 2018 - kl.0:09 - af:

Naturtræning

Sæby Gymnastikforening tilbyder holdet Naturtræning for overvægtige som en indsats støttet af Frederikshavn Kommunes Sundhedspulje og bygger på DGI’s Sundhedsidrætsuddannelse.

Initiativet er taget af instruktør Kristina Højgaard, som er uddannet sygeplejerske og har gennemgået DGI’s Sundhedsidrætsuddannelse med overbygning Naturtræning. I kraft af hendes job oplever hun, at flere og flere mennesker med et par ekstra kilo på kroppen kan have svært ved at motivere sig til fysisk aktivitet og har svært ved at se sig selv i et fitnesscenter med andre motionsvante mennesker.

På holdet er der plads til alle, som ønsker at motivere sig til fysisk aktivitet og bevægelse igennem brugen af naturen og sammen med ligestillede. Træningen tilrettelægges ud fra de deltagende på holdet, så der stadig er plads til individuelle forskelle. ”Træningselementerne i Naturtræning bygger på funktionelle øvelser der varieres indenfor både styrke, stabilitet, balance, koordination og pulsen vil også stige og selvfølgelig ved hjælp af de muligheder som naturen giver og som intet motionscenter kan veje op imod” lover instruktør Kristina Højgaard.

Naturtræning for overvægtige finder sted mandage klokken 18.00-19.00 fra uge 34 til og med uge 43 med start fra Sæby Fritidscenter, Sæbygårdvej 32. Du kan tilmelde dig holdet via Sæby Gymnastikforenings hjemmeside www.saebygf.dk eller mød op og vær med før du tilmelder dig.

 

Hvad får jeg ud af at deltage i Naturtræning for overvægtige?

·       Du får mulighed for at fremme din sundhed gennem brugen af naturen.

·       Du oplever, hvordan natur, motion og det sociale fællesskab i en idrætsforening fremmer dit fysiske og psykiske velbefindende

·       Du får et trygt motionstilbud med plads til alle, hvor og træningen er tilpasset dit niveau, behov og kunnen

·       Du har mulighed for at deltage i et åbent holdtilbud, hvor du møder andre på lige fod med dig.

·       Det er træning, hvor du ikke føler dig fanget i et fitnesscenter.

·       Her er højt til loftet, og du får luft under vingerne. Kom med og mærk suset fra motion og velvære i det fri.

 

 

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion