d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"EDC Jensen & Riise: Lækker villa med en perfekt indretning

6. august 2018 - kl.7:04 - af:

5- kopier

Lækker villa med en perfekt indretning og gulvvarme i hele huset – villaen er tilbygget år 2007

Her kan I glæde jer til en virkelig indbydende villa, der er attraktivt beliggende i børnevenligt kvarter. Nærmiljøet er roligt og trygt med gå-afstand til skole og børnehave. Hjulmagervej ender blindt, hvor børnene frit kan lege – et af Sæbys mere populære områder. Villaen er grundmuret, tilbygget år 2007 og der er gulvvarme i hele huset. Opvarmes med fjernvarme suppleret med brændeovn i stuen. Herudover solcelleanlæg – for dig betyder det minimale udgifter til el og varme.

Huset er tilpasset familielivet med stort alrum samt forældre- og børneafdeling i hver sin ende af huset. Udover den gode planløsning i huset bydes du også velkommen til et velholdt og indflytningsklart hus.

Kom med indenfor og se på herlighederne. En villa af denne størrelse har naturligvis også et stort og praktisk bryggers med vaskefaciliteterne og god plads til familiens sko- og overtøj. Separat afdeling med 3 store værelser og lækkert badeværelse. I denne afdeling finder du ydermere et værelse, som sælger i dag benytter som kontor. Dette kan også fungere som et godt multirum for børnene. Jeg kan nemt forestille mig hvor praktisk dette er i hverdagen især for børne- og teenagefamilien.

Et helt fantastisk køkkenalrum hvorfra der er udgang til den enestående terrasse mod syd med masser af plads til hygge og privatliv. Fra alrum adgang via fransk dør til hyggelig stue med brændeovn. Voksenafdeling indrettet med soveværelse og lækkert stort badeværelse med brus og karbad.

Jeg er overbevist om at du vil få mange gode år i denne skønne villa. Ring i dag for fremvisning.

Adresse: Hjulmagervej 4
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004295
Type: Villa
Boligareal: 202 m2
Grundareal: 736 m2
Rum: 7
Værelser: 5
Antal plan: 1
Byggeår: 1999
Energimærke: C
Pris: 2.398.000. kr
Ejerudgifter: 2.469 kr

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion