d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Muligt skunklaboratorie på adresse ved Sæby

5. august 2018 - kl.11:19 - af:

Skunk

Natten mellem lørdag og søndag kl. 05.15 blev Beredskabet i Sæby kaldt til en brand på Solsbæksvej lige udenfor Sæby. Der var ild i en låge mellem et hus og en lade. Ilden blev dog hurtig slukket, men det viste sig, at der var andre ting på stedet, der var mere interessant end branden.

Politiet var på stedet søndag formiddag, da man fandt noget, der kunne minde om et skunklaboratorie, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

Politiet har endnu ingen anholdte i sagen, men de er i færd med at udføre tekniske undersøgelser. Det er et arbejde, der ifølge vagtchefen vil tage lang tid, og som nok først er afsluttet i løbet af mandagen.

Fordi de stadig er i gang med efterforskningen kan politiet ikke sige mere om sagen, men ifølge TV2 Nords kilder er der forsøgt ildspåsættelse to steder på ejendommen, ved en lade og ved en havelåge, og det var i forbindelse med Beredskabets udrykning, at de mistænkelige forhold omkring det mulige skunklaboratorium blev opdaget.

Ifølge TV2 Nord’s kilde er det muligvis vietnamesere, der har opholdt sig på ejendommen.

Foto: Jesper Christiansen

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion