d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hans Gregersens forfatterskab nu tilgængelig på e-bog

4. august 2018 - kl.12:12 - af:

hans gregersen_600x250

Forfatteren Hans Gregersen, Sæby, har siden 1970’erne udfoldet et større forfatterskab indenfor historie og kulturhistorie, der har givet ham mange læsere. Hans seneste udgivelse er ’Det sidste skridt’, der udkom for få måneder siden. Den fortæller over godt 300 sider den danske dødsstrafs historie fra 1500-årene og frem til 1950, hvor den sidste dømte fra det store retsopgør efter besættelsen blev skudt.

Mange af Hans Gregersens bøger er for længst udsolgte, men nu bliver det muligt at erhverve en stribe af hans ældre titler som såkaldt e-bog. Det sker, efter at han tidligere i år har indgået en aftale med den store forlagsvirksomhed Lindhardt & Ringhof. Aftalen betyder, at Lindhardt & Ringhof det næste år udsender i alt 35 af Hans Gregersens titler som e-bog, altså en elektronisk udgave af papirbogen, der aflæses på computer og tablets.

De første fire titler er netop udkommet. Det drejer sig om den kulturhistoriske rejsefører ’Midtitalienske byer og landskaber’ samt biografier om henholdsvis den sidste Børglumbisp Stygge Krumpen, den magtfulde adelsdame Ellen Marsvin, der var Christian 4.s svigermor, og Mads Lange, der i 1800-årene opbyggede et stort handelsfirma på Bali.

Senere følger bl.a. Gregersens biografier om Ingeborg Skeel og Skipper Klement, to legendariske figurer fra den nordjyske historie.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion