d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Efterlysning: Mandlige læseheste til læseklub

4. august 2018 - kl.9:58 - af:

Mandelæseklub_Foto kopier

Læseklubber er ikke kun for kvindelige læseheste – mændene kan helt sikkert også være med. Bibliotek og Borgerservice i Frederikshavn Kommune efterlyser netop i den forbindelse mænd, der kunne tænke sig at læse og diskutere bøger i selskab med andre mænd.

Initiativet til en læseklub for mænd udspringer af bibliotekets nye Mandeklub, hvor en Læseklub er ét blandt mange andre forslag til aktiviteter, og biblioteket hilser initiativet velkommen med kyshånd.

– Mænd og kvinder læser ofte litteratur, der emnemæssigt ligger langt fra hinanden, så derfor tror vi, at det kunne være oplagt med en læseklub kun for mænd, forklarer bibliotekar Knud Hjørnholm, der jubler i sit inderste bibliotekarhjerte over forslaget.

Læseklubben vil typisk have ca. otte medlemmer, der mødes en gang om måneden fra september til april. På møderne diskuterer de bøger, som de på forhånd har aftalt at læse – det gælder såvel skøn- som faglitteratur, måske med lidt ekstra vægt på faglitteraturen.

Den valgte litteratur må gerne indeholde noget at være uenig om og noget at undre sig over. Et ekstra krydderi på læseoplevelsen kan være en kompetent oplægsholder, en udflugt med relation til emnet, en film eller noget helt tredje.

– Biblioteket er klar til at skaffe den litteratur læseklubben vælger, og vi fortæller også gerne om bibliotekets mange andre muligheder, forsikre Hjørnholm.  Jeg har allerede fået positive tilbagemeldinger fra et par stykker, så nu efterlyser vi flere mandlige læseheste, der har mod og lyst til at være med til at danne bibliotekets først læseklub – kun for mænd, slutter Knud Hjørnholm.

Vil du være med eller blot vide mere, så tag kontakt til biblioteket i Frederikshavn eller læs mere på bibl.frederikshavn.dk.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion