d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Byggemøde med friskbrygget Nellemann på flaske

3. august 2018 - kl.8:42 - af:

Byggemøde

Bag den lidt kryptiske overskrift gemmer sig to gode aktiviteter, som fandt sted torsdag i Nellemanns Have.

De havde samlet håndværkerne, som skulle bygge deres servicebygning, til startbyggemøde. Endelig skal de i  gang! Under kyndig ledelse af Carsten blev der koordineret og lavet tidsplan. Sluttelig blev byggepladsen inspiceret.
Byggeriet starter tirsdag 7. august, og man forventer at være færdig til skolernes efterårsferie i uge 42.

Michael og Anders fra det nystartede Sæby Bryghus havde meldt deres ankomst til frokosttid. De ville snakke et eventuelt samarbejde med Havens Venner. De gode bryggere har udviklet en specialøl, som er tilsat saft fra paradisæbler. Øllen kalder de for “Nellemann”, og den smager fortrinligt med tydelig smag af æble.

Et samarbejde ligger derfor lige for. Havens Venner leverer æbler og på sigt måske også humle til Sæby Bryghus. Herved vil man få en helt unik øl lavet af lokale, økologiske råvarer.

Der er smagning af bryghusets forskellige produkter søndag den 12. august fra kl. 19.15 på Sæby havn. Det sker i forbindelse med den sidste nedspilning af flaget for i år. Her bliver der også afstemning om, hvilken øl der skal være “Sæbys øl”, og Havens Venner er ikke i tvivl.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion