d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Strandpromenaden skal gøres bredere igen…

27. juli 2018 - kl.18:43 - af:

lystfiskeri promenaden_600x250

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Karsten Thomsen, Formand for Teknisk Udvalg.

Jeg har med stor interesse fulgt indlæggene om strandpromenaden / stranden. I Teknisk Udvalg skal vi arbejde med planer for vores strande i Frederikshavn kommune. Det har jeg sat forvaltningen i gang med at forberede.

I år så vi et behov for at rive Sæby Stranden og jeg er bekendt med, nogle synes, der bør klippes, ryddes op osv, det vil vi tage op i udvalget til vurdering og prioritering.

Med hensyn til Strandpromenaden –  er jeg enig i den skal gøres bredere igen.

Vi skal bare have lov af kystdirektoratet, da det er klitsand, der har flyttet sig, og man må ikke flytte klitsand i Danmark. Også det indgår i vores planer.

Angående cykling på Strandpromenaden, så vil vi politisk tage det op sammen med de ovennævnte ting.

En stor tak for den interesse for naturen i og omkring Sæby – det er godt med input.

Vi vil selvfølgelig vende tilbage, så snart vi har haft det hele op i et Teknisk Udvalg.

3 kommentarer til: “Strandpromenaden skal gøres bredere igen…”

 1. John Agerbak den: 27 juli - 2018 19:45

  Tusind tak til Karsten Thomsen.
  Jeg håber på et cykelforbud på strandpromenaden. Det vil helt sikkert gøre trafikken meget mere tryg for alle os gående.

  God sommer

 2. Carsten Jørgensen den: 29 juli - 2018 19:53

  Det lyder rigtigt fint KT. Nu hvor proppen er af, så få lige med, at hundeejere SKAL holde deres hunde i KORT snor, så gående, ældre som unge og i særdeleshed familier med barnevogn/klapvogn ikke bliver generet af de mange gange, ikke opdragede hunde med selvsamme fører!
  Altså, hunde skal være i kort snor!
  Så er jeg ved at tro at Strandpromenaden bliver et sikkert sted at færdes, både for ældre, unge, hundeejere og cykelister..
  Ups.. hvad gør vi næste år når vi får regn og slud i sommer månederne, og der ingen trafik er på Promenaden!! Det lader vi Teknisk udvalg om, nu er det nævnt.

 3. Per Abildgaard den: 3 august - 2018 14:47

  Skal vi ikke bare forbyde alt trafik på promenaden så er vi da fri for at nogen bliver generet af cyklister, hunde, barnevogne, skrigende unger, flyvende droner o.s.v. og kommunen er fri for at holde den fri for det fygende fredede sand….
  Jeg tror der er flere der cykler i gågaden hvor der jo trods alt ikke er tilladt så jeg tvivler på at et forbud vil have nogen effekt andet end at skabe flere konflikter.

  Måske man skal tage nej hatten af når man forlader sin cykel-hunde-børnefri bolig og montere ja hatten i stedet for og så nyde det liv der er på promenaden, stranden, havnen og ikke mindst midtbyen i stedet for at lade sig irritere af bagateller.

Skriv en kommentar......