d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt arkitektforslag til Vandsportens Hus

11. juli 2018 - kl.0:06 - af:

Vandsportenshus

Arkitektfirmaet ArkiNord er fremkommet med et revideret bud på Vandsportens Hus med tilknyttet skurby på Sæby Havn.

Efter, hvad SæbyAvis.dk erfarer, er forslaget udsendt til implicerede foreninger. I forbindelse med udsendelsen og orienteringen gør Hasse Christensen opmærksom på, at det kun er et oplæg og en koncepttegning, således at man har mulighed for at sætte ord og billeder på projektet, når det skal forelægges diverse fonde og interessenter.
Videre nævnes det, at arkitektfirmaet efter sidste møde med havnegruppen har lyttet til de ønsker og muligheder, der er, og gjort sig nogle tanker om, hvorledes et Vandsportens Hus kan se ud på havnen i Sæby.

I det nye forslag er der tagterrasse i tilknytning til foreningshuset samt i den første del af tagkonstruktionen, inden det bliver til 2 etager, hvor det er tænkt som et plateau/terrasse for offentligheden til fri afbenyttelse.

Bygningens beliggenhed giver umiddelbart gode muligheder i forhold til vej og fællesaktiviteter. Det kan eventuelt være et caféområde og mulighed for vandsportsaktiviteter, undervisning osv.

Se skitseforslag her

Tekst af Per Rye

IMG_1970 kopier

 

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion