d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HKs Divisions damer vinder Eurofest 2018

9. juli 2018 - kl.15:14 - af:

Håndbold_HK

Fra første sekund til sidste sekund, var Sæby HK’s divisions damer flyvende i finalen, ja de har faktisk været flyvende fra første kamp! Den velsmurte nordjyske maskine, som bare kører derudaf, har ikke været sjov at spille mod.

De startede med at banke Zurd Koper 18 – 11, (der sad lige en lang tur i benene), derefter spiste de R.O.C. Flemalle Isbal til frokost med 29 – 8, nød resten af dagen på stranden og ladede op mod den sidste puljekamp mod Radlice Praha, som skulle spilles dagen efter om aftenen. Da de nåede så langt, gik det hårdt udover Radlice 28-10, og Sæby HK var i semifinalen! Super spil af damerne hele vejen igennem puljen.

I semifinalen stod Izolanke på den anden side. Sæby fortsatte, hvor de slap mod Radlice, og tog en sikker sejr på 20 – 11 og var dermed i finalen mod det eneste andet hold, der havde vundet samtlige kampe.

Men Sæby HK’s damer gik i finalen, og tog det, de kom efter med en 20 – 13 sejr, guldet og pralerettighederne.

Stort tillykke til divisions damerne med sejren.

HK_600x400

Skriv en kommentar......