d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

8. juli 2018 - kl.10:17 - af:

EDC_Forside_ugens

Renoveret villa beliggende attraktivt for enden af blind vej og ud mod grønt område.

Renoveret et-plans villa beliggende i børnevenlige omgivelser og for enden af blind villavej. Den ugenerte grund støder op til grønt område, så der er god mulighed for at børnene kan komme ud at lege. Gåafstand til skole, børnehave, indkøb og skov.

Huset her på Elisabeth Billes Vej rummer det hele – og man får bare lyst til at blive – hænge ud i køkkenet eller hygge på terrassen. – Alt vender bare rigtigt på den gode måde, især alrummet med direkte udgang til hyggelig terrasse.

DET PERSONLIGE FAMILIEKØKKEN!

Husets hjerte er uden tvivl det flotte nyrenoveret køkken-alrum. Det grebsfrie køkken fra Designa emmer af kvalitet og eksklusivitet. Det stilrene design skaber den perfekte ramme for det lækre og ultimative køkkenliv. De luksuriøse hårde hvidevarer understreger bare det harmoniske udtryk.

Boligens stuer hænger på en helt naturlig måde sammen med køkkenalrummet med adgang via franske døre.

KUN FOR BØRN!

Boligen rummer to store børneværelser og et kontor – alle er placeret i husets børneafdeling i det ene ende af huset hvor der ligeledes er et godt badeværelse til børnene.

GODNAT OG SOV GODT!

Når lyset slukkes og det er tid til ro i huset kan man kun gå glad i seng! Boligens store og moderne forældreafdeling vil med sikkerhed begejstre. Det store soveværelse (tilbygget år 2010), det lækre walk-in-closet og det lækre og luksuriøse badeværelse tager prisen som den optimale, moderne løsning.

Udover beboelsen er der en stor dobbelt-carport med isoleret værksted. Endvidere overdækning til cykler og udhuse til opbevaring.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se ugens bolig her

Adresse: Elisabeth Billes Vej 42
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004760
Type: Villa
Boligareal: 212
Grundareal: 871
Rum: 6
Værelser: 4
Antal plan: 1
Byggeår: 1973/2010
Energimærke: D
Pris: 2.298.000
Ejerudgifter: 2279

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion