d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Speedwaykørere fra Sæby kørte velgørenhedsløb i Polen

8. juli 2018 - kl.10:04 - af:

Kevin

Sæbys tre eneste speedwaykørere – familien Pedersen, far John, sønnen Kevin og dennes hustru Didde – deltog lørdag i et velgørenhedsløb i Polen.

Løbet er kommet i stand for at hjælpe lille Mikolaja på 5 år, der siden sin fødsel har været meget syg, og hans eneste redning er nu stamceller. Det er ikke noget man kan gøre i Polen, og derfor er det en bekostelig affære, som vil løbe op i 120.000 zlotych, og det har familien ikke penge til.

Løbet blev kørt mellem Polen og Norge, og det danske team køre for Norge.

Med fra Danmark havde familien sponsorpenge fra virksomheder i Frederikshavn og Sæby, og derudover havde de nogle ting med, som skulle sælges på auktion efter løbet, og alle pengene går selvfølgelig ubeskåret til den polske dreng.

”Vi har selv betalt alt, for at komme her ned, det er både transport, ophold, løb, træning m.v., så vi kan få samlet flest mulig penge ind”, sagde Kevin Pedersen fredag aften på en tlf. fra det polske. Familien havde netop været ude at prøvekøre banen, så de var klar til løbet.

Vi håbede selvfølgelig på en sejr til Norge – og det fik de, men hovedsagen er, at alle pengene fra løbet går til Mikolaja, som forhåbentlig vil få glæde af transplantationen af stamceller og få et bedre liv.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion