d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Flot velholdt villa med masser af plads

7. juli 2018 - kl.0:50 - af:

Terrasse_600x250

Denne villa er beliggende i et af Sæbys attraktive områder, nemlig sydbyen. Via stisystemer er der nem og sikker vej til centrum, skole, børnehave og fritidsaktiviteter. Der er gåafstand til stranden, hvor man nemt og hurtigt kan tage en dukkert i bølgen blå. Området er kendt for at være et skønt og roligt område med familier i alle aldre – her er et godt naboskab og altid en legekammerat i nærheden.

Via flisebelagt indkørsel kommer man til en carport med et stort skur for enden og et fint opbevaringsrum.

Velkommen indenfor i et dejligt, lyst bryggers med masser af skabsplads og klinkegulv med gulvvarme. Flot lyst og funktionelt køkken med god plads, kogeø og alt i hårde hvidevarer. Alrummet ligger i åbent forbindelse med køkken og stue. Her er der plads til hele familien, hvor man kan samles og have mange hyggelige stunder. Stuen ligger for enden af alrummet med dejligt lysindfald og har udgang til en skøn terrasse. Fint værelse/kontor med skabsvæg.

Fra alrummet er der adgang til en fordelingsgang med skabe. To flotte værelser og et lyst soveværelse med skabsvæg med skydelåger. Stort badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, dobbelt håndvask, masser af skabe, stort hjørne badekar som man efter en lang dag kan slappe af i samt bruseniche.

Sælger har i 2012 fået installeret solceller på taget og der er endvidere central støvsuger i villaen.

Dejlig lukket have med fliser hele vejen rundt villaen, stor terrasse, hvor man kan nyde de dejlige sommerdage og aftnerne med familie og venner. Samtidig er der en flot overdækket terrasse hvis der er behov dette. Stort og flot drivhus/ orangeri fra 2012 her kan man nyde de første og sidste måneder af sommeren, da der er rigtig god plads til bord og stole.

Alt i alt en rigtig flot og velholdt villa med masser af plads såvel ude og inde. Vi glæder os til at fremvise den til jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/karetmagervej/105085/933052

Sag nr.: 933052

Kontant pris: kr. 1.795.000,-

Udbetaling: kr. 90.000,-

Ejerudgift pr. md.: kr. 2.061,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 7.971,-/6.644,-

Bolig areal: 157 m2

Grund: 875 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1975/1980

Energimærke: B

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion