d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stor lokal opbakning redder Lyngså Marked

3. juli 2018 - kl.8:55 - af:

Lyngså marked_600x250

Så er Lyngsaa Marked vel overstået, og det er et træt markedsudvalg, der efter et vellykket marked, kan lade hvilen falde på.

Torsdag aften startede med markedsbanko, som havde omkring 200 deltager, og det var et rigtig fint fremmøde.

Fredag var der lokalrevy, hvor der var ca. 185 tilskuere, og revyen var igen år fantatisk. Mange tilskuere udtalte bagefter, at det var den bedste revy i mange år, så de 6 aktører Søren Sig, Polle Ottosen, Bente Thomsen, Line Stæhr, Ib Thomsen og Tina Therp, der var debutant, fik en strålende debut. Alle fik de stående bifald sammen med de 2 tekstforfattere og instruktører, Conny Thomsen og Michael Schioldan, som lovede at være klar til revyen 2019.

Også lørdag var der mange tilskuere, da dagen startede med havetraktor træk, hvor Dybvad Slædeteam afholdte træk. Desværre var der kun mødt 4 hold op til firmafodbold turneringen, og her løb Sæby Lastvognsopbygning med 1. pladsen. Til aftenens fest i teltet trak miss Cha Cha mange til og folk var vilde med hendes show.

Søndagen startede med gudstjeneste, og derefter var der veterantræf, hvor der var mulighed for at se de mange veteranbiler, motorcykler, knallerter og traktorer.

Teltet var stoppet til sidste mand, da der var gratis sildebord kl. 12-13, og herefter optrådte Sæby Folkedansere. Markedet sluttede kl. 15.

”Vi kan endnu ikke se det økonomiske udfald, men det er sikkert, der bliver fest på Lyngsaa Stadion igen næste år”, udtaler formand Ib Thomsen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion