d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK til stor international håndboldturnering i Slovenien

2. juli 2018 - kl.12:13 - af:

image1 kopier

Søndag eftermiddag var der afgang for hele 110 spillere, trænere, ledere og forældre, som for 5. gang i klubben historie deltager i en stor international håndbold turnering, denne gang i Koper i Slovenien.

Det er blevet en tradition, at klubben tager afsted hvert 2. år på en større tur til udlandet hvor håndbold kombineres med ferie.

Forældre, spillere og ledere har i 2 år arbejdet på at skabe rammerne om turen og sørge for økonomisk tilskud fra forskellige events, så alle børn har en realistisk mulighed for at deltage.

”Turen koster 4.500 til 5.000 kr. pr. deltager, men det lykkedes at holde deltagerprisen nede på 2.000 kr. pr. deltager samtidigt med, at vi sender alle ledere gratis afsted”, fortæller Henrik Nielsen fra turudvalget i Sæby HK.

”Vi deltager i år med 6 hold, som skal spille mellem 6-9 kampe pr. hold, og når der ikke er håndboldkampe, er der god tid til at bade ved stranden, som ligger 500 meter fra vores overnatningssted. Ellers bruges tiden på fællesskab og besøg på lokale restauranter samt shopping i byens butikker, som ligger i det dejlige havne miljø.

Vi vender hjem igen mandag d. 9. juli, hvor de 2 dobbeltdækker busser ankommer ved Sæby Fritidscenter om eftermiddagen.

Ønsker man at følge klubbens tur, kan man anmode om medlemskab af facebook gruppen “Sæby HK – Turudvalg”, slutter Henrik Nielsen.

image3 kopier

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion