d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Restaurant Basilico i Sæby er sat til salg

27. juni 2018 - kl.14:41 - af:

Basilico foto

Det meddeler ejer Francesco Prudente, på restaurantens Facebook. Han skriver:

”Kære kunder og venner, det er med sorg og smerte, vi må informerer dig om, at Basilico lukker den 29. december 2018.

Denne beslutning er affødt af de mange oplevelser og negative situationer, vi har haft siden dagen for vores åbning 12. december 2016. I disse 2 år har vi haft tilfredse kunder og mødt smukke mennesker, men ikke nok til at overbevise os om, at vores fremtid skal være i Danmark.

Vores køkken, ægthed, daglige friske råvarer, 100% italiensk sjæl, er værdsat af folk fra Aarhus, Vejle, København, Skagen, Frederikshavn, men ikke fra folk i Sæby, et sted, vi er glade for. Vi er forpligtet dag for dag til at give dig det bedste, men dette er desværre ikke blevet forstået af de fleste af de lokale folk. Vi er sørgelige og triste, men kun et mirakel kan få os til at ændre vores sind.

Vi undskylder til vores loyale kunder, til vores få, men gode venner, og vi håber, at Basilico har været et professionelt og et billede af ren italiensk, det første nogensinde i Nordjylland.

Fra i dag vil restauranten være til salg, men vi garanterer, at vores service og vores mad altid vil være af den samme af høj kvalitet indtil 29. december 2018.

Mange tak til alle jer”.

 

 

2 kommentarer til: “Restaurant Basilico i Sæby er sat til salg”

 1. Lars G. den: 25 juli - 2018 11:53

  Jammen det er dog modbydeligt som vi Sæbynitter har behandlet jer.
  Jeg har været gæst hos Jer nogen gange, og altid været tilfreds, men sidste gang var til open by night.
  Jeg må indrømme, at jeg sjældent har spist en så fattig en pizza. Det var bund, tomat-sovs, en smule hvidløg, og to striber skinke… (sikkert vildt autentisk Italiensk) og det kan godt være at de fine fra storbyen syntes det er et fantastisk måltid mad, men jeg gik derfra sulten, og så er der langt til at jeg kommer tilbage…

  I skal måske se på Jer selv, og ikke kunderne… vi kommer hvis der er god mad, der er nok af det, og tillige varmt, og prisen er ok… skriv om det istedet…

 2. Niels den: 27 juli - 2018 23:36

  Med den afsked kan i godt lukke omgående, nu har i jaget kunderne væk. Held og lykke i fremtiden

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion