d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Personbil i brand på E45 ved Sæby

14. juni 2018 - kl.9:08 - af:

E45 Øksenhede

To unge mennesker kom lige før midnat kørende på E45 i sydgående retning. Lige før rastepladsen ved Øksenhede begyndte bilen at opfører sig underligt. Det skulle dog snart vise sig at det var fordi der var brand i motorrummet.

Bilen fik de standset i nødsporet og hurtigt tilkaldt Beredskabet, der trods det sene tidspunkt var hurtigt på stedet, men bilen var overtændt og udbrændte totalt, til stor ærgrelse for ejeren der kun havde bilen ansvarsforsikret.

Et lille lyspunkt var der dog trods alt, på bagsædet af den noget medtagede bil var nemlig et par bukser hvor i ejerens pung befandt sig, fin og helt uden skade.

Øksenhede E45

Skriv en kommentar......