d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fodboldfest på Østervrå Stadion

14. juni 2018 - kl.8:37 - af:

Østervrå - if   1-2 kopier

Alle sejl er sat til på lørdag 16. juni, hvor Østervrå IF’s (ØVI) førstehold i serie 2 spiller oprykningskamp mod IF Skjold Sæby. Tre af ØVI’s øvrige seniorhold spiller også på eget græs denne dag – tilmed et par lokalopgør mod naboen Try Thorshøj Boldklub (TTB). Dagen slutter med Danmarks VM-åbningskamp mod Peru på storskærm tilsat grillstegt pattegris.

Oprykningen fra serie 2 blev sidste weekend sat på standby efter det uafgjorte resultat ude mod Hjørring Frem, men det gør så den planlagte Fodboldfest på hjemmebane meget mere spændende og intens. En sejr i lørdagens kamp mod gæsterne fra Sæby sender nemlig med sikkerhed ØVI op i serie 1. Holdet ligger i øjeblikket på førstepladsen med 28 point – fire point foran Dronninglund på andenpladsen.

Det proppede fodboldprogram åbner med lokalopgøret i serie 6 mellem ØVI og TTB, kl. 11.30, som samtidig bliver opvarmning til dagens topkamp i serie 2, kl. 13.30. ØVIs damer i serie 2 møder Brønderslev, kl. 15.00 . Damerne ligger på en tredje plads i deres pulje. ØVI serie 4 får lov til at slutte det velspækkede program med endnu et lokalopgør mod naboen TTB. Serie fire ligger i øjeblikket på en tredje plads med 26 point, og kan nok ikke nå et blande sig i oprykningen, selv om spillermaterialet er til det.

Publikum kan glæde sig til et stadion, der kommer til at summe af liv og en masse seværdigt fodbold, der blander sig med duften af grillede pølser, fadøl fra det lokale La Taverna. I dagens anledning er der flotte præmier på indgangsbilletterne.

Landskamp
Det er jo ikke kun de lokale helt, der kæmper for point, også vore nationale helte skal i kamp med Danmarks åbningskamp til VM i fodbold mod Peru. Den kamp bliver vist på storskærm, kl. 18, og dertil er det muligt at bestille aftensmad bestående af grillstegt pattegris.

Kort sagt, der er lagt op til et brag af en fodboldfest på Østervrå Stadion.

ÅB

Skriv en kommentar......