d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Open by Night i Sæby – sidste fredag i juni

13. juni 2018 - kl.0:49 - af:

Torvet sommer2013_600x250

Traditionen tro afholder Sæby Handelsstandsforening Open by Night, fredag den 29. juni. Butikkerne vil være åbne til kl. 22 denne dag.

Som altid er det den sidste fredag i juni måned. – ”Det bliver en god start på sommeren”, siger Hans Ole Kalhøj, der er formand for Handelsstandsforeningen ”og Open by Night er kommet for at blive”, udtaler han.

Torvet, der omkredses af Sæbys handel, vil være fyldt med mennesker og god musik, som i år starter kl. 15.30, og det er Michael Hausted, der vil åbne festlighederne. Humørekspressen, et top pop band, vil spille op fra kl. 20 – 21.30 på scenen på Torvet.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah), der er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Forestil dig lyden af Jukeboks, brun bodega, skummende øl, livets glæder og sorger, fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om, hvad Humørekspressen er.

Vejrudsigten er også med  denne dag, så hvis man skulle blive tørstig, er Lanternen klar til at servere kolde øl på Torvet.

Tekst: Ayla Jensen

Skriv en kommentar......