d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Atletikskole på Sæby Atletik Stadion i uge 27

12. juni 2018 - kl.10:45 - af:

????????????????????????????????????

Giv dine børn eller børnebørn en god start på sommerferien.

Atletikskolen i uge 27 i Sæby henvender sig til børn fra 0.  til 7. klasse, og der er masser af udfordringer både på sociale og sportslige niveauer. Frem for alt skal man bevæge sig og så skal der hygges. De foregående år har været en succes, hvor de ældste af klubbens atleter har været trænere. Det er de så igen, og de har mange spændende lege og ryste sammen opgaver i ærmet.

Den 2.-4. juni er det de 6 – 9- årige og den 4. – 6. juni er det de 10 – 15-årige. Prisen er 300 kr. for tre dage incl. T-shirt og drikkedunk.

Formanden for SIK 80 Gunnar Møller Nielsen benytter selv lejligheden til at invitere sine to ældste børnebørn Liv og Gro på sommerferie i perioden. De går ikke selv til atletik til dagligt, men de glæder sig til atletikskolen og til at finde nye venner i Sæby.

Se indbydelsen på hjemmesiden sik80.com.

Sidste tilmelding er d.15 juni.

 

Skriv en kommentar......