d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Farvel og goddag reception på Stidsholt

11. juni 2018 - kl.15:37 - af:

Stidsholt

Onsdag den 27. juni kl. 14-16, afholder Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole reception i anledning af forstanderskift.

Brian Andersson, som er den nuværende forstander, fratræder, da han har fået job som direktør hos Frederikshavn Handelsskole.

Den nye forstander hedder fra 1. august Andreas Ingerslev Larsen. Han kommer fra en stilling som viceskoleleder på Frejlev Skole, men har tidligere haft kontakt med Stidsholt, hvor han bl.a. har afholdt trænerkursus for skolens håndboldlinje.

Andreas er bosiddende i Hjallerup med sin familie og er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium i 2007 og har siden taget en diplomuddannelse i ledelse.

”Jeg ser frem til at fortsætte den gode udvikling på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole. Stidsholt har altid været en efterskole, som jeg har nydt at komme på som håndboldinstruktør, og jeg vil glæde mig utroligt meget til, at skolen bliver en del af min hverdag. Stidsholt skal være kendt på høj faglighed og trivsel, både når det gælder de almindelige skolefag og elevernes idrætslinjer”, siger Andreas Ingerslev Larsen.

Kom og sig farvel til Brian og goddag til Andreas.

 

Skriv en kommentar......