d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Solen skinnede på årets klovneløbere i Sæby

10. juni 2018 - kl.12:15 - af:

Klovneløb_600x250

Lørdag var der for 7. gang klovneløb i Sæby, hvor alle de indsamlede penge fra de mange aktiviteter går ubeskåret til foreningen Danske Hospitalsklovne.

Arrangørerne havde dog lidt ondt i maven, inden de nåede frem til lørdag, for midt sidste uge var antallet af tilmeldte kun på 74, hvilket ville være det ringeste deltagerantal nogen sinde.

Men heldigvis blev det bedre, og inden weekendens begyndelse var antallet steget til knap 100 deltagere.

Her stoppede det dog heldigvis ikke, for tilmelding var også muligt helt frem til starten lørdag kl. 11, og det var 2 meget tilfredse arrangører Joan Farum Kjærgaard og Lisa Farum Kristiansen, der kunne gøre status.

Ikke mindre end 141 deltagere blev det til, og de havde bestemt en fantastisk lørdag. Udover løbeturen blev rigtig mange af dem også begavet med ekstra præmier, der var sponsoreret af byens mange butikker.

Sammen med de mange tiltag så havde arrangørerne været så heldige at få et flot klovnemaleri, doneret af Den Bette Maler – Charotte Rømming.

Maleriet havde forud for dagen været sat på auktion på Facebook og eneste bud lød lørdag på 1.000 kr., som også blev prisen. Maleriet skiftede dog indenfor ganske få minutter alligevel ejer, da den, der havde budt på Facebook, byens fotohandler, nok mest af alt, havde gjort det for at få sat gang i indsamlingen, og ikke for at få det ellers smukke maleri som ejendom. Det var derfor ikke svært, at lade maleriet gå videre til andre Sæbynitter, der rigtig gerne ville have det hjem på væggen.

Nu mangler det endelige regnskab at blive gjort op, men arrangørerne er overbevist om, det endnu engang bliver fantastisk.

Se en lille video fra starten af løbet her https://www.facebook.com/klovnelobsaeby/videos/2049309835307234/

 

Skriv en kommentar......