d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Meditation og mindfuldness i Sæby Svømmebad

10. juni 2018 - kl.11:24 - af:

Svømmebad_welness

Sæby Svømmebad afholdte fredag aften, i weekenden og for 4 gang, meditation og mindfuldness. Ikke mindre end 20 deltagere havde valgt, at trodse strandens tiltrækningskraft og vendt fokus mod svømmebadet. I anledningen af det gode vejr valgte svømmebadet, at afholde størstedelen af programmet udendørs. På terrassen var der selvfølgelig disket op med isvand og saft til de trængende. Programmet var udelukkende afslapning, men trods det gode vejrs tiltrækningskraft på terrassen blev der også plads til kortvarigt, at eksperimentere med flydende mindfullness inde i svømmebadets varmtvandsbassin. 

Det er svømmebadets direktør, Jeppe Jacobsen, der afholder disse mindfuldness kurser. Selvom hans egen interesse for meditation kommer fra den buddhistiske livsfilosofi, så havde kurset i svømmebadet primært fokus på det, at kunne slappe af og finde sig selv i en verden, hvor stress næsten er blevet en folkesygdom. Tanken er at vise alle vores gæster, at wellness og sauna også er mere end saunagus til god musik og eksotiske dufte. Vi er udemærket klar over, at vi har nogle fantastiske gusmestre som forstår at udfordre og underholde vores kunder, men der findes tilsyneladende også en lille skare af kunder som gerne vil bruge wellness til afslapning efter en hektiske dag på arbejde og det er dem vi håber at kunne fange med denne type hold, fortæller Jeppe. 

Fredage efter sommeren vil vi i svømmebadet prøve at supplere formiddagens almindelige saunagus med en lidt mere mindfuldness fokuseret gus, selvfølgelig udelukkende for dem der har lyst til at prøve dette. Men det er ikke første gang vi prøver dette og den sidste tid har vi oplevet en langt større efterspørgsel på lignende aktiviteter. Så med stress på dagsorden næsten alle steder i kommunen, så kan vi måske få temaet til at ramme langt flere af de kunder der også trænger til en pause, slutter Jeppe Jacobsen.

Kurset i svømmebadet kan ses som en afrunding af Jeppe Jacobsens humanitære arbejde i Nepal, idet flere af de deltagende også har været sponsorer på projektet “gør en forskel – en landsbyskole i nepal”. Hele beskrivelse af dette års rejse kan læses på www.facebook.com/GEFNepal. 

Har du spørgsmål til mindfullness i svømmebadet og lignende kurser så kontakt Jeppe Jacobsen på jpja@frederikshavn.dk 

Skriv en kommentar......