d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

9. juni 2018 - kl.9:49 - af:

5- kopier

Nu er muligheden for at erhverve denne meget vedligeholdte og præsentable 1. plans villa, beliggende i den nordlige del af Sæby. Der er ca. 200 meter til dejlig badestrand og via strandpromenaden er der ca. 10 min. hyggelig gå-tur ind til Sæby lystbådehavn. Skal børnene i skole, så stopper skolebussen ganske kort fra villaen.

Du ankommer til denne 157 m2 meget vedligeholdte villa af den flotte flisebelagte indkørsel hvor du kan parkere bilen i ejendommens gode og rummlige garage på 46 m2. – En garage med rigtig meget albuerum.

Fra garagen er der direkte adgang til husets rummelige bryggers, med adgang til badeværelse. Fra bryggerset er der adgang til flot funktionelt køkken, med spiseplads. Den franske dør adskiller køkkenet fra det hyggelige opholds/alrum med direkte adgang til stor og rummelig stue med gode lysindfald. Herudover indeholder villaen en værelsesafdeling med soveværelse samt 2 gode værelser, hvorfra der er adgang til pænt badeværelse.

I tilknytning til huset får du en rigtig flot og præsentabel have samtidig er der anlagt terrasser således man kan nyde solen hele dagen, ønsker man lidt skygge kan man opholde dig under den 11 m2 vestvendte overdækning eller anvende markisen.

Her får du en sjældent udbudt kvalitetsvilla opført i de bedste materialer- bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 96890477.
https://www.edc.dk/alle-boliger/sæby/9300/strandvænget-20/?sagsnr=93004718

Adresse: Strandvænget 20, 9300 Sæby
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004718
Type: Villa
Boligareal: 157 m2
Grundareal: 914 m2
Rum: 4
Værelser: 3
Antal plan: 1
Byggeår: 2001
Energimærke: C
Pris: 2.598.000 Kr.
Ejerudgifter: 1.316 kr

Skriv en kommentar......