d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kasper Lau: Et glædens farvel til asylcentret

8. juni 2018 - kl.0:01 - af:

Kasper Lau

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Byrådsmedlem Kasper Lau.

Lukningen af asylcentret i Frederikshavn, må betragtes som et direkte symbol på, at Dansk Folkepartis udlændingepolitik virker.

Jeg ved, at jeg taler på manges vegne, når jeg betegner det som et glædens farvel til asylcenteret. Særligt for de personer og virksomheder i det omkringlæggende område, der har været præget af kriminalitet og forstyrrelser.

Ligeledes er det et glædens farvel til den utryghed, som der blev skabt ved at have et asylcenter, som blev drevet af en anden kommune, hvor der ved aktindsigt, blev afsløret forsøg på og egentlige seksuelle overgreb på nogle af dennes kommunes asylcentre, uden at kunne få svar på om det vedrørte det asylcenter der var placeret i vores kommune.

Men det er også et vagtsomt farvel, for hvis der ikke forsat sker en udvikling, frem mod at stoppe den udtalte folkevandring, vil der ikke kunne eksistere et stærkt velfærdssamfund i Danmark i fremtiden.

Men den reelle opbakning til en forsat positiv udvikling indenfor udlændingeområdet, og et opgør med folkevandringen og dennes konsekvenser, er begrænset blandt partierne i folketinget. Dette blev endnu engang synliggjort den 4-6-2018, hvor alle andre partier stemte imod Dansk Folkepartis forsalg om at afvise asylansøgere ved grænsen.

Hvis der altså forsat skal ske en positiv udvikling indenfor udlændingeområdet, så afhænger det af Dansk Folkeparti.

2 kommentarer til: “Kasper Lau: Et glædens farvel til asylcentret”

  1. jan lundgreen den: 8 juni - 2018 09:24

    Hej Kasper

    Du virker som en meget primitiv person med dit indlæg. Jeg tror ikke der kommer asylansøgere til Danmark på grund af vores velfærd, men på grund af nød og krig i deres hjemland

  2. Poul Fleischer den: 19 juni - 2018 18:06

    Hej Jan.
    Du virker som en meget naiv person med dit indlæg. Men måske har du bare politiske eller økonomiske interesser at varetage…

Skriv en kommentar......