d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Støttefest på Skovlyst med spisning og dans

17. maj 2018 - kl.8:08 - af:

Finn P på skovlyst kopier

Den 9. juni åbner Skovlyst dørene for en støttefest, hvor der bliver spisning og dans til diskotek. Musikken leveres af Finn P., der vendte plader på stedet midt i 1970´erne.

Før Sæby Scenen rykkede ind på Skovlyst i 1987, havde stedet i mange år været drevet som danse- og musiksted med junglebar, diskotek og optræden af danske og svenske orkestre.

Det var på opfordring af Søren Brun, som forpagtede Skovlyst i 1976, at Finn startede eget diskotek. Han vendte plader på Skovlyst nogle år. Ofte var der samtidigt livemusik i salen, med optræden af grupper som Mabel og McKinleys. Det trak ikke blot lokale til stedet, men der kom ofte busser fra Aalborg med feststemte gæster.

Det er denne stemning der nu er mulighed for at genopleve på Skovlyst den 9. juni. Der bliver genhør med slagere fra 70´erne såsom ”Hit the Road Jack”, ”Moviestar”, sange fra Grease og masser af god dansemusik.

Det bliver en aften med mad og musik midt i den udsprungne bøgeskov omkring Skovlyst – og overskuddet går som altid til teaterarbejdet og vedligeholdelse af huset. Billetter kan købes via saebyscenen.dk.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion