d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Venstre ønsker fokus på mental sundhed

16. maj 2018 - kl.0:01 - af:

jytte høyrup_600x250

Mental sundhed gælder for alle borgere i alle aldre og har stor betydning for den enkeltes trivsel i dagligdagen.

For kort tid siden blev der offentligt gjort en ny “Sundhedsprofil”, der måler hvordan det står til med sundheden i bl.a. vores kommunen. Den viser at der er plads til forbedringer i Fr havn Kommune. Et af områderne er inden for mental sundhed.

Sundhedsudvalget besluttede i april at iværksætte indsatser som bringer os under regionsgennemsnittet inden den kommende sundhedsprofilundersøgelse om et par år.

Venstre ønsker derfor, at der sættes handling bag ordene og at der i sundhedsudvalgetd budget for 2019 øremærkes midler og der sker konkrete tiltag, for at fremme mental sundhed.

I sidste periode blev der vedtaget en ny sundhedspolitik “Sundhed med lyst til livet” og ud fra den og de initiativer, der allerede er igangsat, så skal vi have indsatsen op i gear.

“Vi har behov for en oversigt over igangværende tiltag, som kan belyse, hvor vi allerede har iværksat initiativer og samtidig skabe klarhed omkring, hvor ekstra midler især vil give en gevinst. Ud fra de oplysninger, vil Venstre foreslå arbejdet intensiveret, og meget gerne på tværs af forskellige områder i kommune fx arbejdsmarked, sundhed og unge, som indsatserne kommer flest mulige til gavn og glæde og så det kan være med til at give et trivselsløft” udtaler Jytte Høyrup, Venstres medlem af Sundhedsudvalget.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion