d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vellykket cykelsponsorrally på Dekras køretekniske anlæg

16. maj 2018 - kl.0:25 - af:

SONY DSC

Der var mødt 55 ryttere op, og tilsammen tilbagelagde de 1.036 km, som gav en regning til de gode sponsorer på ca. 29.000 kr. Det er penge, som har stor betydning for ungdomsarbejdet.

Cykelrytterne, som kom fra Sæbys spejderkorps og FDF, samt Sæby Y´s Men´s Club, gav alt hvad de havde i sig for at køre længst på en time. Dermed var der chance for at vinde et gavekort på 200,00 kr. til den, der kørte længst inden for sin aldersklasse. Det vigtigste var dog at køre penge ind til sit korps eller forbund.

Langs cykelbanen var der opsat bandereklamer, fra Hejslet Begravelsesforretning, Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt, Sæby Apotek, MENY Sæby, Sparekassen Vendsyssel, Madam Smed, Sæby El, Revisor Peter Berg, Hørby Efterskole, Hugo Pedersen & Søn, Nordjysk VVS, Spar Nord, Søren Jensens eftf., A10 Auto Sæby, Cykelgården, MLS Auto Sæby, Kalhøj, Super Brugsen, der til sammen yderligere indbragte 3.000 kr.

Det gode vejr gjorde, at sponsorer og familie heppede og hyggede sig under løbet, hvor der også var mulighed for at købe forfriskninger.

Vinderne i de tre aldersklasser blev:
Op til 8 år blev Magnus Christensen, som kørte 20,77 km.

Fra 9 til 14 år blev det Kasper S. Hansen, som kørte 22,28 km.

Fra 15 år og op blev Jørgen Vestergaard, som kørte 26,33 km.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion