d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Modelflyvningens dag 2018 også i Sæby

16. maj 2018 - kl.7:50 - af:

Modelfly

Søndag den 27. maj kl. 10 – 16 afvikler et stort antal modelflyveklubber i Danmark ”Modelflyvningens dag”, og i Sæby er det Sæby Modelflyveklub, som åbner dørene på Ørhedevej 20 for gæster, venner og modelpiloter. Alle er velkomne. Tag hele familien en tur ud i det grønne.

Kom ud og prøv kræfter med modelflyvning. De har både skoledroner og skolefly, man selv kan få lov at styre.

Klubbens dygtige instruktører står klar til at hjælpe, og der er også flysimulatorer klar i klubhuset, man kan prøve. Der vil være flyveopvisning hele dagen med svæveflyslæb, hotlinere der flyver 200 km/t, el fly, store kunstfly med benzinmotorer op til 200cc og svævefly på 6,5 meter i vingespænd.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion