d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jubilæum hos Anja’s Hair-design i Sæby

15. maj 2018 - kl.14:09 - af:

Anja

Påskelørdag kunne indehaver af Anja’s Hair-design i Sæby, Anja Staudt, fejre 25 års jubilæum som frisør med egen salon.

Hun startede op på Grønnegade, hvor hun havde salon i 10 år, men da Anja blev gravid, flyttede hun salonen hjem i eget hus, her var hun i 9 år, til hun flyttede til sit nye hjem på adressen Elmevang 6.

Anja har stille og rolig udvidet sin forretning, og har i dag en stor fast kundekreds, for hvem mulighederne er mange. Der er : Herre-, dame og børneklip, opsætning af hår til konfirmander og brude – make-up og meget andet.

I anledning af jubilæet har hun i samarbejde med Click i Sæby, lavet en “giveaway” på en total make over. Click vil stå for før & efter billeder, og Anja’s Hair-design står for hår og make up.

Hvis du vil være med i konkurrencen, skal du være frisk på markante ændringer, både i klip og farve valg. For at komme i betragtning, skal du på Facebook opslaget skrive kort om, hvorfor det netop er dig, der skal vinde. Vinderen trækkes tirsdag den 22. maj.

Der vil blive holdt en reception for kunder lørdag den 11. august fra kl. 11 til 13.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion