d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ekstraordinær general-forsamling i Skjolds Venner

15. maj 2018 - kl.14:38 - af:

Skjolds venner

På foreningens ordinære generalforsamling lykkedes det ikke at få valgt en fuldtallig bestyrelse, hvorfor foreningen må ud i en ekstraordinær generalforsamling onsdag den 16. maj. Det er lykkedes at finde to kandidater til erstatning for de to tidligere bestyrelsesmedlemmer, der ikke ønskede genvalg, men da der skal også skal vælges 2 bestyrelsessuppleanter, er det vigtigt at der kommer nogle kandidater på banen.

Skjolds Venner, der er støtteforening til fodboldklubben i Sæby, søger også hjælpere til banko, som finder sted hver torsdag fra september til april i Skjolds klubhus, men også personer, der kan være interesseret i at gå ind i bestyrelsesarbejdet i Skjolds Venner.

Foreningen har cirka 300 medlemmer og dens primære formål er skaffe midler til ungdomsarbejdet i Skjold. Seneste regnskabsår gav et overskud på 70.000.

Er du interesseret i at hjælpe foreningen med at køre videre, så mød op til den ekstraordinære generalforsamling.  Ved eventuelle spørgsmål kan klubbens mangeårige formand Carlo Pedersen træffes på tlf. 4086 3149.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion