d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt spændende tilbud i Sæby

14. maj 2018 - kl.8:29 - af:

Dortherene

Terapi & Behandling, psykoterapi, coaching, kranio-sakral-terapi og massage,sådan lyder “spisesedlen”.

Dorthe er navnet, og hun er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet som sådan gennem mange år på alt lige fra skade-modtagelse med akut sygepleje til psykiatriske afdelinger. De sidste 10 år har hun arbejdet i lægehus som sygeplejerske, med specielt fokus på de sværeste samtaler.

Hun har sideløbende uddannet sig som psykoterapeut. Den viden og kunnen hun har tillært sig gennem uddannelsen, hendes arbejde i lægehuset i Frederikshavn (2015 og frem) og egen praksis i Aalborg.

Gennem de sidste 12 år har Dorthe også haft klienter til Kranio-sakral-terapi. Du kan læse meget mere om selve behandlingsformen på hendes hjemmeside dortherene.dk. Kort fortalt er det en meget skånsom behandlingsform, der er meget effektiv til behandling af både kroniske og akutte smerter og gener.

Massage er også en af de ydelser Dorthe tilbyder, hun har stor erfaring med behandling at nakke/ryg problematikker.

– Jeg har, som skrevet, arbejdet med disse behandlinger og samtaler fra min lille klinik i Aalborg i mange år, og efter at have arbejdet i Frederikshavn gennem flere år, og gennem lægehuset haft et meget stort antal personer i konsultation, er det nu tid til at ”stå på egne ben”, også her i det nordligste Jylland.

Jeg har set mig varm på den dejlige lille by Sæby og har som opstart lejet lokale hos de fantastiske ejere af Trafikcenteret ved Sæbys sydlige afkørsel. Lokalet har vist sig, gennem de prøvesessioner, jeg har haft, at fungere super fint. Det er dejlige, rolige omgivelser. Så til jeg får flere bookinger, er det her, jeg holder til, når jeg er i Sæby. Drømmen og planen er at rykke lidt tætter ind til byen, fortæller Dorthe.

Så har du en nysgerrighed på, hvad det nu er for en ”fisk”, der forsøger at rykke ind mod skønne Sæby – ja så fat tasterne og se nærmere Dorthes hjemmeside, eller ring direkte til ”fisken” på tlf. 4073 4683.

For at få opstarten skudt lidt hurtigere i gang, så vil hun trække lod om en valgfri behandling eller samtale til den person, som på facebook, kan fortælle, hvor hun ind til videre har lokaler i Sæby.

Konkurrencen slutter den 1. juni, og vinderen vil få direkte besked – husk navn, adresse og tlf. nr.

Læs mere på dortherene.dk

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion