d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

13. maj 2018 - kl.10:52 - af:

Ugens bolig_600x250

Grundmuret hus med god planløsning og i attraktivt kvarter i rolige omgivelser.

Grundmuret et-plans hus i gule sten med god planløsning. Huset er beliggende i børnevenlige omgivelser på blind villavej med stisystem til skoler og børnehaver. Desuden kort afstand til indkøb, skov og idrætsfaciliteter m.v. Huset er placeret optimalt på grunden med en syd-vestvendt terrasse samt overdækket vestvendt terrasse i rolige og ugenerte omgivelser. Haven er anlagt så den er dem at passe.

Huset er indrettet med pæn entré med garderobeplads. Videre adgang til værelsesafdeling med soveværelse og tre værelser samt badeværelse med gulvvarme og fliser på gulv og vægge.

Dejligt spisekøkken med oprindelige elementer, masser af skabsplads samt god spiseplads til familien. Den store vinkelstue har en perfekt størrelse og er placeret optimalt i forhold til køkkenet, hvilket giver gode indretningsmuligheder for at etablerer et større køkken-alrum for den store familie samt spisende gæster. Stuen vender ligeledes ud til haven og terrassen. Endelig adgang fra køkken til stort bryggers.

Huset er ganske velholdt og har et godt og solidt murværk – indretningen er god og der er masser af muligheder i huset for det unge par, børnefamilien såvel som det modne ægtepar fra landet. Hold jer ikke tilbage, vi vil så gerne vise huset frem for jer – tlf.: 96890477.

https://www.edc.dk/alle-boliger/sæby/9300/kastanievej-10/?sagsnr=93004569

Adresse: Kastanievej 10
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004569
Type: Villa
Boligareal: 169
Grundareal: 717
Rum: 5
Værelser: 4
Antal plan: 1
Byggeår: 1969
Energimærke: D
Pris: 1.298.000 Kr.
Ejerudgifter: 1.721 Kr.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion