d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sommerligt vejr er guld værd for hele Sæby

13. maj 2018 - kl.10:35 - af:

MC_Havn_600x250

Det blev til en helt fantastisk solbeskinnet lørdag i Sæby, med masser af aktiviteter over hele byen.

På Havnen var der en summen af de mere end 150 motorcykler, lidt knallerter og biler, i forbindelse med MC Vendelboernes tilbagevendende træf i Sæby. Der blev sparket dæk, fortalt historier og uddelt erfaringer, inden turen gik videre med endestation ved klubhuset udenfor Sæby, hvor der lørdag aften var arrangeret fest med alt hvad dertil hører.

På Torvet var der musikalsk underholdning, og her var der sange fra dengang far var ung, og det gav anledning til at syng med, hvilket fik stor ros fra de mange tilhørere.

Sidst men ikke mindst var det som at kigge i en myretue, for dem der lagde vejen forbi den meget omtalte Ørnedalsbane, hvor der lørdag blev afviklet Lytzen Cars Cup i motocross.

Alt i alt masser af mennesker og fantastisk stemning i alle afkroge af Sæby, til gavn for alle ikke mindst restauratører og forretningsdrivende, der alle kunne melde om en fantastisk dag. Mon ikke Mors Dag også har haft sin del af skylden, men det ta’r vi gerne med, lød det fra en butiksindehaver, der bestemt synes det havde været en fantastisk lørdag med masser af lokal opbakning.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion