d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Forhøjet bundfradrag forventes at booste turismevæksten

11. maj 2018 - kl.12:06 - af:

TAD__U7A0810 kopier

Der er godt nyt til alle feriehusudlejere i Danmark – regeringen har netop besluttet at forhøje det årlige skattefrie bundfradrag til kr. 40.000 fra 2018. Denne udmelding skaber stor begejstring hos Toppen af Danmark Feriehuse, der håber at det forhøjede bundfradrag kan anspore flere feriehusejere til at udleje deres feriehus og herigennem at booste turismevæksten i Frederikshavn kommune.

Feriehusejere, der udlejer deres feriehus, har indtil dags dato haft et årligt skattefrit bundfradrag på kr. 21.400. Netop fradraget er ofte en afgørende faktor og gevinst, når man overvejer at udleje sit feriehus.

For at øge dette incitament og herigennem at skabe mere vækst i kystturismen er regeringen nu blevet enige med Dansk Folkeparti, de Radikale og Socialdemokratiet om at forhøje det skattefrie bundfradrag til kr. 40.000 kroner.

Denne udmelding skaber stor begejstring hos Teamleder Bent Becker Christensen hos Toppen af Danmark Feriehuse i Skagen: ”Vi synes, at det er helt fantastisk at bundfradraget nu er steget til kr. 40.000. Vi har flere husejere, der lejer deres feriebolig ud så de kan få det maksimale bundfradrag. Med det forhøjede bundfradrag kan vi nu have flere huse til udlejning i længere tid om året – til stor glæde for såvel husejere som vores gæster. Jeg håber at flere husejere vil henvende sig til os for at få lejet deres hus ud, da det er en meget attraktivt beløb man nu er oppe på i bundfradrag. Det er jo nærmest en fordobling i forhold til tidligere.”

Stor begejstring hos feriehusejere
Hos feriehusejerne er der også stor glæde og tilfredshed med den forøgede økonomiske gevinst. Niels Jørgen Sørensen, feriehusejer i Skagen udtaler: ”Alt det, der er sket det sidste års tid, er meget kærkomment, og vi følger det nøje. Vi er meget tilfredse med den udvikling, der sker i feriehusudlejningsbranchen i øjeblikket.”

Toppen af Danmark Feriehuse afdelingerne i Frederikshavn Kommune har til huse på turistbureauerne i Skagen og Sæby, hvor man har et særdeles godt kendskab til lokalområdet samt et højt serviceniveau. Med feriehusudlejning via Toppen af Danmark Feriehuse støtter feriehusudlejerne de lokale turistbureauers markedsføring af den lokale destination samt understøtter erhvervsaktører og detailhandel i nærområdet året rundt.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion