d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Cykelsponsorrally hos Sæby Y´s Men´s Club

11. maj 2018 - kl.1:13 - af:

sponsor cykelloeb_600x250

Mandag d.14. maj kl. 18.30 går det løs igen på ”Grøns Køreskole”, som i dag hedder DEKRA AMU Center Nordjylland A/S. Trods navneskiftet, har ledelsen fortsat været villig til at stille køreanlægget til rådighed for Sæby Y´s Men´s Club, så de igen i år, i sikre omgivelser, kan afvikle Cykelsponsor rally.

Det er et cykelløb, hvor Sæbys uniformerede ungdomskorps deltager. Alle spejdere og FDFer som deltager, har forinden tegnet sponsorkontrakter hos firmaer, venner og familie. De foregående år er der mange, som har en lang liste af sponsorer med små og store beløb for hver kørt km.

Pengene, som bliver kørt ind, går til det korps eller forbund, som den enkelte cykelrytter er medlem af.

Der køres i tre aldersgrupper 0-8 år, 9-14 år, 15+ år. Kort efter løbet er afviklet, offentliggøres løbs resultaterne, og der uddeles præmier til den, som har kørt længst i hver aldersgruppe.

Aldersgruppen 0-8 år kører på en kort bane for sig selv.

Når løbet afvikles er der en festlig stemning. Der heppes og opmuntres til at tage endnu en omgang. Under og efter løbet er der mulighed for at købe sodavand, kaffe og kage.

Alle må gerne være med i cykelløbet og derved støtte ungdomsarbejdet i Sæby. Er du ikke medlem af et af de uniformerede ungdomskorps, tilfalder det indkørte beløb Sæby Y´s Men´s Club, som hvert år uddeler midler til ungdomsarbejde og humanitære formål.

Der er indtegning til løbet fra kl. 18.00.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion