d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Dobbelt guld til Sæby Familie- og Firmabowling

7. maj 2018 - kl.0:44 - af:

Bowling

Efter en lang sæson i bowlingsporten er medaljerne nu fordelt. SFFb Sæby, som de kaldes i daglig tale, har i den forgangne sæson haft 2 hold tilmeldt Dansk bowlingunions turnering. En turnering der dækker fra Skagen i nord til Hobro i Syd.

De 2 hold, som henholdsvis er tilmeldt i Open række A og B, klarede sig særdeles godt, idet en glad formand for klubben efter sidste runde, som afholdtes i Terminalen i Frederikshavn, kunne hænge guldmedaljer om halsen på dem begge.

Vejen hertil var spændende. Først i anden sidste runde lykkedes det for holdet i pulje B at komme øverst i rækken, da topholdet tabte en kamp. Så med en sejr i sidste runde kunne de trække sig ud med guldet.

I række A vandt holdet således i sidste runde over BKC Aalborg 1 med 2607 kegler imod 2496. Dagens bedste spiller var Inger Jensen med 673 væltede kegler i de 4 serier.

Holdet i række A var:
Bjarne Skovmose
Jytte E. Christensen
Inger Jensen
Jan Jensen
Bent Kristensen
Ove Jensen

I række B vandt holdet over BKC Aalborg 3 med sæsonrekorden med 2935 væltede kegler imod 2432. Dagens bedste spiller var Alex Jensen med 860 væltede kegler i 4 serier, stærkt forfulgt af Kent Gresslehner med 793 væltede kegler.

Holdet i række B var:
Kent Gresslehner
Alex Jensen
Kurt Kristensen
Hasse Christensen
Henning F.

Resultater fra kampene og sæsonen kan i øvrigt ses på www.bowlingportalen.dk eller på klubbens facebook site.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion